Konečná 4. příčka na Dimaku 2010

15.04.2014 08:50
27. 9. 2010

Dne 26.9.2010 jsme odehráli Finálovou skupinu Dimaka 2010. Do Finále jsme vstupovali bez bodu se skórem 0:1. První zápas jsme odehráli s týmem Deves a následně jsme změřili síly s týmem Roub B.

 

Edison 0-2 Deves

Tým Deves od záčatku vévodil utkání a využil své kvality a zkušenosti k ovládnutí utkání. Drželi míč na svých kopačkách a my pouze odolávali jejich nájezdům. V průběhu zápasu jsme měli pouze jednu šanci a pár střel, které golmana nijak vážně neohrozily. V 17.minutě jsme smolně inkasovali a poté dostali na konci ještě jeden gól. Zasloužili jsme si možná bod za bojovnost proti celku, který hraje mnohem vyšší soutěž.

Edison 2-1 Roub B ( 2x Talián E. )

V tomto zápase se střídaly šance na obou stranách. Tým Roubíčku byl velmi rychlý a mladí kluci běhali po celém hřišti. Spálili jsme několik šancí. V 17.minutě utkání muselo přijít potrestání a po špatném bránění a taky smůle jsme dostali gól na 0:1! Vypadalo to s námi špatně, ale nevzdali jsme se a po skvěle zahraném přímém kopu vyrovnal Talián E. na 1:1. Celý tým se zvedl a začali jsme dobývat branku Roubíčku. V posledních 30 vteřínách po velmi dobrém bránění Momra se dostal k míči Talián F. a poslal jej na pravou stranu, kde se nemýlil mladší z bratrů a bylo to 2:1.

 

Pro rovnost bodů se rozhodovalo v mini tabulce, kde jsme na tom byli nejhůře a tudíž jsme skončili na 4. místě. Rozhodně jsme dřeli v každém zápase a můžem si říct, že to pro nás byla dobrá příprava do soutěže. Doufejme, že přístup některých hráčů k zápasům se zlepší a budou docházet, protože to hrajeme především pro zábavu. Můžete si vzít jako příklad přístup Pavla...

 

Sestava: Děček - Sobita, Momro, Talián F. - Boháček, Sýkora, Talián E.