DIMAKO 2015 - "B" tým také plný počet

27.09.2015 10:34

Na druhém turnaji dostal šanci náš nově tvořící se "B" tým a nečekalo je nic lehkého, jelikož narazili na jednoho z favoritů turnaje "Roubíčkovskou starou gardu", která byla posílena o hráče 2.ligového "A" týmu. Z různých důvodů chyběli Přeček, Vrečka Patrik, Remeš a gólman Chalota, a tak byl tým doplněn hráči "A" týmu Kozelským a Vrečkou.

Sestava: Kozelský - Marsina, Sobita, Hoang, Vrečka T. - Majhofer, Sohr, Šmalik, Hlavsa

 

KFV ROUB Vítkovice "C" 2 - 4 FC Edison "B"

Branky: Hlavsa 2, Šmalik, Vrečka T.,

Náš tým se dostal rychle do vedení, když odražený míč dostal za záda Kubáně Šmalik. Poté přišla série nepřesností a Kozelský opět ukázal své kvality, bohužel jednomu gólu zabránit nedokázal, 1:1. "B" hrál velmi dobře a podařilo se mu odskočit na rozdíl tří branek. Prosadil se dvakrát Hlavsa a jednu branku přidal Vrečka. Soupeř začal hrát powerplay a podařilo se mu pouze snížit na konečných 2:4.

 

KFV ROUB Vítkovice Dorost 2 - 5 FC Edison "B"

Branky: Hlavsa 2, Sohr, Vrečka, Hoang

Zápas s mladíky měl jednoznačný průběh, když jsme se dostali do náskoku 3:0. Poté jsme trošku polevili a soupeř snížil. Po několika neproměněných šancích jsme navýšili vedení již o 4 góly a soupeři dovolili ještě jednou snížit na konečných 2:5. Mladíci se ovšem prezentovali velmi slušně a oproti minulým létům jde vidět velký posun ve výchově Roubu.

 

Utkání nám ukázala, že je tým slušně poskládaný. Jen to chce více komunikovat a lépe bránit, ale toto je otázka více zápasů a delší doby. Chce to ovšem také chodit na tréninky a "seznámit" se se spoluhráči, jelikož se ná objevují stále jen ty samé tváře!