DIMAKO 2015 3. turnaj

05.10.2015 11:05

Na třetím turnaji měli dostat opět šanci převážně hráči nově se tvořícího "B" týmu. Z "A" týmu je doplnili Holaň, Socha a Talián F. Z původně plánovaného počtu hráčů 8+1, se nás bohužel sešlo díky špatnému přístupu hráčů jen 6+1 se zraněným Hoangem, který vydržel hrát pouze první zápas.

Sestava: Chalota - Hoang, Sobita, Vrečka P., Holaň, Socha, Talián F.

 

Fc Edison 1 - 1 Zwěř

Branky: Sobita (Socha)

Neuběhly ani dvě minuty a už jsme po vlastním gólu Sochy prohrávali. Sice jsme v průběhu zápasu drželi více míč na futsálkách, ale dobře bránící soupěř nás do větších šancí nepouštěl. Po akci Sochy se Sobitou se nám podařilo srovnat krok, ale bohužel jsme zápas nedokázali otočit na naší stranu, a tak přišla první ztráta bodů.

 

Fc Edison 4 - 3 Hattrick

Branky: Sobita (Holaň), Socha (Talián), Talián (Sobita), Talián (Holaň)

Ve druhém utkání jsme se již jen v 5 lidech postavili dnes dobře hrajícímu Hattricku. Opět jsme se snažili tvořit hru, ale při jakékoliv ztrátě míče se soupeř dostával do rychlých protiútoků. Soupeř se dostal do vedení, ale my jsme po pohledných akcích dokázali zápas otočit. Na konci se pokusil Hattrick o powerplay, ale to jsme zdárně ubránili. Velmi těžké utkání s dobrým soupeřem.

 

Jak jsem již psal výše. Přístup něktrerých hráčů jak k tréninkům, tak k zápasům nas zklamal. Čekal bych, že hráči "B" týmu projeví větší zájem. Je to přípravný turnaj na kterém se mohou sehrát pro ligové zápasy. Je možné, že soutěž začne už za 4 týdny a rozhdoně to nebude "procházka růžovým sadem". Jelikož náš největší konkurent tým Sampdoria již na turnaji dohrál a má jednu prohru a jednu remízu, tak nám příští neděli stačí uhrát 3 body ze dvou zápasů k obhajobě!