5. kolo

13.03.2017 12:15

Poslední tři zápasy čekaly i na náš B tým a k jistotě prvního místa stčilo uhrát pouhý bod. Ten nám ale spadl do klína již pred nástupem do haly, jelikož rezerva Bolatic nedorazila a my tak vyhráli kontumačně. Proti týmu New Desing jsme tak vstupovali už jako novopečený šampion okresní třídy! Jestli příjmeme nabídku na učinkování v okresním přeboru je zatím v jednání a určitě se vše důležité včas dovíte. Nutno ale říct , že právě skončená sezona se musí hodnotit jako nadmíru úspěšná a pohled na tabulku to jen potvrzuje. Dík patří všem hráčům kteří se na tom podíleli , zejména pak Děčkovi a Sobitovi , kteří se starají o chod B týmu. Teď ale krátce k oboum odehraným zápasům....

SESTAVA: Děček - Vrečka, Sobita, Pyšno, Sobek, Majhofer, Hoang, Sohr, Šmalík

 

EDISON B - Shooters Bolatice B  5:0 kont.

 

EDISON B - New Desing 1:1 (1:0)  branky: Sobita (Vrečka)

Soupeř ze spodní části tabulky posílen výhrou nad dorostem Roubu nás všechny překvapil a místy byl i v zápase lepší. My však jdeme brzy do vedení když Sobita doklepával střelu Vrečky. Vyrovnání přišlo až v druhém poločase a více branek v tomto duelu nepadlo. Je ale na místě pochválit soupeře za velmi dobrý výkon a je velká škoda , že zrovna tento tým nejspíše spadl o soutěž níže.

 

EDISON B - KFV Roub dorost 3:5 (1:3)   branky: Sobita (Vrečka) ,  Vrečka (Pyšno) , Šmalík ( Vrečka)

Video s celým zápasem zde: www.youtube.com/watch?v=zeMQsNA07x4&sns=fb

Mladící z Roubu bojující o postup do OP udělali za poslední roky výrazný výkonostní postup a časy kdy si je každý vodil jsou tu tam.

Kluci věděli co na nás platí a po vyloučení Hoanga a využité přesilovce se ujímají vedení. Další branku přidává soupeř z brejku a následně po krásné akci a na tabuli svítí skore 0:3!.

Těsně před pauzou ještě koriguje Sobita po rohu Vrečky.

Do druhé půle vstupujeme řádně nažhavení a Vrečka snižuje na rozdíl jedné branky. Tentýž hráč pak kolmicí našel Šmalíka a ten chladnokrevně vyrovnává. Poslední zápas sezony by se neměl prohrát, ale po vlastní chybě z našeho rohu posíláme Roub do samostatného nájezdu a i do vedení.

V následné powerplay ještě pár šancí bylo , ale poslední slovo má brankář soupeře , který se trefil přes celé hřiště do prádné brány.

Roub tedy vítězí , ale na postup přece jen nedosáhl. Druhý poločas z naší strany nebyl vůbec špatný a je škoda , že jsme z tohoto zápasu nevytěžili ani bod.