10. kolo

16.04.2014 10:26

"Vánoční" ligové kolo se soupeři z horních pater tabulky se nám vydařilo jak herně tak bodově a poprvé jsme v Okrese uhráli plný počet bodů.

 

Sestava: Děček - Novák, Vrečka, Sobita, Holaň, Voldán, Talián E., Talián F.

FC Edison 4 - 2 Pegasus Ostrava
Branky: 7. E. Talián ( Novák ), 9. 1:1, 12. Novák ( Holaň ), 21. Holaň ( E. Talián ), 23. Vrečka ( Holaň ), 28. 4:2

Náš klasický soupeř z ligových i turnajových klání se kterým jsme prozatím nikdy neprohráli. Již od začátku jsme se dostávali do mírné převahy. Pegasus držel po celý zápas výborně chytající gólman. V 7. minutě se urval po pravé lajně Erik Talián a prostřelil golmana Pegasusu 1:0. Soupeř dokázal rychle odpovědět po rohu, při kterém jsme nepokryli hráče soupeře - 1:1. Do konce poločasu nás ještě stačil poslat opět do vedení ve 12.minutě Tomáš Novák krásnou ránou pod břevno - 2:1.
Ve druhém poločase jsme drželi míč na futsálkách a to se také projevilo v minutě 21. První střelu Holaně dokázal ještě gólman chytit, ale na jeho  následnou dorážku už byl krátký - 3:1. S dvoubrankovým vedením se naše hra uklidnila a již o tři minuty později dokázal skórovat Tomáš Vrečka - 4:1. Pegasus ještě dokázal snížit ve 28.minutě, ale to již bylo vše na co se zmohl.
Dobrý zápas ve kterém nás rozhodčí trošku poškozovali svými výroky, jsme tak dokázali proměnit ve výhru 4:2 a první tři body.