1. místo Turnaj Snů Bazaly 2015

11.10.2015 14:19

Jako v minulých letech jsme se i tentokráte zúčastnili Turnaje Snů na Bazalech, kde jsou mužstva, které reprezentují své hospody. V prvním ročníku jsme skončili na 2. místě. V minulém roce to bylo slabé 6. místo, ale tento rok se nám podařilo zvednout pohár nad hlavu! Ve finále jsme se utkali s výbornou pivnicí Assen, kterou reprezentovali hráči Ostravského Zábřehu, který patří mezi nejepší týmy OSMAKA.

Sestava - Lukáš Kozelský(B) - Filip Talián, Tomáš Vrečka, Patrik Vrečka, Georgeo Voldys, Pavel Sobita, David Holaň, Ondřej Liška, Tomáš Novák, Adam Babušík, Martin Mučka, Jakub Pyšno - Trenéři Vojta Šrom, Adrián Děček - Sportovní manažer George Alexandrov.

 

Fc Edison 4 - 0 Partneři g:Martin Mučka(Ondřej Liška),David Holaň(Tomáš Vrečka),Ondřej Liška,Georgeo Voldys(Adam Babušík)

Fc Edison 2 - 1 Pivnice Školka g:Georgeo Voldys, Martin Mučka(Adam Babušík)

Fc Edison 2 - 1 Parlament g:Ondřej Liška(Tomáš Novák), Patrik Vrečka(Adam Babušík)

Fc Edison 2 - 0 U Káňu g:Ondřej Liška,Georgeo Voldys(David Holaň)

 

FINÁLE: Fc Edison 2 - 1p Pivnice Assen pen.3:2 g:Adam Babušík(Tomáš Novák), penalty:Tomáš Vrečka,Georgeo Voldys,Ondřej Liška, jedna chycená Lukášem Kozelským

Exhibiční zápas: Legendy Baníku 3 - 2 Fc Edison

 

Výborný turnaj na který se budeme určitě rádi vracet!

 

Z webu FCB:

Stadion Bazaly, fotbalové srdce Baníku se otevřelo dokořán a v sobotu odpoledne přivítalo Turnaj snů, ve kterém se utkaly týmy ostravských hospod Radegast o jedinečnou šanci zahrát si proti legendám Baníku. Na programu však byla také autogramiáda hráčů našeho áčka či baníkovská fotbalová školička.

Za trenérského vedení hráčů Baníku na Turnaji snů startovalo celkem deset týmů, z toho osm bylo "hospodských", jeden jsme sestavili ze nástupců našich klubových partnerů a osobností, mezi nimiž byl například olympijský šampion z Nagana 98 David Moravec, a jeden reprezentovali výherci soutěže Radegast. Z prvenství se po zásluze radovala parta z hospody U Edisona z Ostravy-Hrabůvky vedená trenérem Vojtěchem Šromem. Ta vyhrála všechny zápasy v základní skupině a ve finále porazila po penaltovém rozstřelu mančaft pivnice Assen z Ostravy-Zábřehu koučovaný Carlosem de Azevedem, který dokonce prošel základní skupinou bez inkasované branky. Na třetím místě se umístil tým z hospůdky Na Špici, která je taktéž z ostravského Zábřehu.

Nejlepším hráčem Turnaje snů 2015 byl vyhlášen bývalý hráč Baníku Jakub Starý z týmu pivnice Assen, kterému stejně jako dalším oceněným blahopřály legendy našeho klubu Václav Daněk a Radek Slončík. Právě oni patřili mezi hlavní hvězdy sestavy složené z bývalých hráčů, dnes členů staré gardy Baníku, proti kterým si na Bazalech po skončení turnaje zahráli exhibiční zápas vítězové z hospody U Edisona. V utkání hraném na 2 x 20 minut byla k vidění spousta pěkných akcí a celkem pět gólů. O výhře legend Baníku v poměru 3:2 rozhodly dvě trefy Daniela Tchuře, který si navíc připsal i asistenci u prvního gólu v podání Václava Daňka. Baníkovci nastoupili v sestavě: Pavel Mačák - Radomír Korytář, Ivo Staš, Aleš Neuwirth, Radim Keler, Radek Slončík, Dušan Vrťo, Daniel Tchuř, Vít Baránek, Václav Daněk, Libor Fryč, Leonidas Pavlidis a Zdeněk Svatonský.