Výsledkově neúspěšná kvalifikace Vítkovice Cupu

24.08.2015 09:47

Poprvé jsme se zúčastnili kvalitně obsazeného turnaje Vítkovice Cup 2015, ale bohužel se nám nepodařilo projít přes kvalifikaci. Nepropadli jsme herně, ale výsledkově, kdy nás srážely neproměněné šance, kterých bylo požehnaně.

Sestava: Kozelský - Mučka, Přeček, Voldán, Vrečka T. - Holaň, Novák, Sedlář, Talián F.

 

BB Odry 2 - 0 Fc Edison

Branky: 22. 1:0, 29. 2:0 Powerpaly

 

Do utkání s Odrama jsme vstoupili aktivně a vytvořili si několik šancí. Za zmínky stojí především střely Sedláře a prázdná branka před Novákem, který Vrečkovu přihrávku nečekal. Soupeř zahrozil až před koncem poločasu, kdy musel likvidovat gólman Kozelský jeho 3 velké šance. Druhá půle byla velmi vyrovnaná a soupeř nás po jedné akci s notnou dávkou štěstí potrestal. 4 minuty před koncem jsme si vzali oddechový čas a rozhodli se hrát powerplay, ale sázka na riziko nevyšla a soupeř minutu před koncem navýšil na 2:0 a určil tak konečné skóre zápasu.

 

Fc Edison 1 - 3 Sampdoria Ostrava

Branky: 4. Sedlář, 9. 1:1, 21. 1:2, 30. 1:3

 

Sampdoria dle očekávání pozorně bránila a využívala především své dobré protiútoky. V tomto zápase jsme se ujali vedení, když Dominik Sedlář po své individuální akci krásně zakončil, 1:0. V 8. minutě jsme trestuhodně nechali při rohu soupeře samotného před brankou a ten nás lehce ztrestal, 1:1. Poté byla hra vyrovnaná a šance byly na obou stranách. 10 minut před koncem vypíchl soupeř míč Sedlářovi, kdytrý byl poslední a vymetl Kozelskému roh branky, 1:2. Opět jsme uchýlili k powerplay, ale moc šancí jsme si nevytvořili a soupeř vteřinu před koncem zvýšil na 1:3.